In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Werkplekleren

Werkplekleren

Met werkplekleren verander je een gewone werkplek in een werkplek waar mensen elke dag leren. Een werkomgeving waarin medewerkers samen kunnen werken aan hun ontwikkeling. En die medewerkers laat uitblinken in hun vak. Zo houd je jezelf en de ander in beweging. Met een succesvol bedrijf én productieve en gelukkige medewerkers als resultaat. 
 

Er zijn drie dingen die een belangrijke rol spelen bij werkplekleren:

  • Het bedrijf zelf

    Hoe werken jullie samen in je bedrijf en hoe wordt er gekeken naar leren en ontwikkelen?

  • Hoe ziet de werkplek eruit?

    Hoe is het werk geregeld? Is er veel of weinig uitdaging, afwisseling en zelfstandigheid? Welke middelen zijn beschikbaar (tijd, informatie)?

  • Degene die leert

    Hoe sociaal, gedreven, betrokken of zelfsturend is degene die leert? Wat is zijn of haar opleidingsniveau?

  •