In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Skills4Skills

Skills4Skills

In Skills4Skills werken opleidingsfonds OOM, werkgeversvereniging Koninklijke Metaalunie, adviesbureau PKM en de vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie samen om een select aantal bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een leercultuur. Dat doen we ten behoeve van een onderzoek naar de samenhang en de effectiviteit van onze instrumenten, zoals loopbaanadviezen, coachingsgesprekken en workshops. 

Wil je van vakmanschapsontwikkeling een vanzelfsprekend onderdeel maken van jouw bedrijfsvoering? En wil je een aantrekkelijke werkgever zijn voor huidige en toekomstige medewerkers? Doe dan mee aan Skills4Skills, een unieke mogelijkheid voor slechts 45 bedrijven om gedurende 4 jaar kosteloos advies, instrumenten en begeleiding te krijgen van dé toonaangevende adviesorganisaties uit de branche. 

Kijk hier voor meer informatie