Functionerings-/beoordelingsgesprekken

Functionerings-/ beoordelingsgesprekken

Door goede functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren, verbeteren de prestaties en verhoog je de betrokkenheid van jouw medewerkers.

Daarom vinden wij het als OOM belangrijk dat de personen die functionerings-/ en beoordelingsgesprekken voeren over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om deze gesprekken succesvol te laten verlopen.

Door het voeren van gesprekken kunnen de verwachtingen en wensen van medewerkers en leidinggevende(n) bij elkaar gebracht worden.
Denk hierbij aan onderwerpen als:
  • werkinhoud
  • persoonlijke ontwikkeling en scholing
  • werkomstandigheden
  • uitdagingen
  • tevredenheid
  • (toekomst)visie van het bedrijf
Zo bouw je samen aan een toekomst waarbij medewerkers een aantoonbare bijdrage leveren aan het bedrijf en zelf gemotiveerd blijven. Kortom: tijd voor een goed gesprek.

Gratis cursus tot eind 2024
Door een unieke samenwerking tussen Metaalunie Academie en OOM is de cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken vanaf september tot eind 2024 voor bij OOM aangesloten bedrijven gratis (normale cursusprijs € 395,-) te volgen bij Metaalunie Academie.
 

Het doel van deze cursus is het optimaal leren benutten van (periodieke) gesprekken met medewerkers. In deze cursus leer je de gesprekken te zien in een breder daglicht en krijg je praktische tips & trucs.

In de training krijg je oefencases die vooraf worden gegaan door korte theoretische inleidingen. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan de gesprekstechnieken en de toepassing daarvan. Deze praktische aanpak garandeert dat je na de cursus aan de slag kunt!

OOM neemt na de cursus contact op om te overleggen of en op welk vlak verdere ondersteuning kan worden geboden.

Meer informatie en aanmelden:
www.oom.nl/activiteiten