In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Voor de praktijkopleider

Voor de praktijkopleider

Als praktijkopleider heb je de uitdagende taak om leerlingen te begeleiden bij zijn of haar beroepspraktijkvorming. De ontwikkelingen in de techniek en het onderwijs zorgen er voor dat jij met regelmaat je vaardigheden op peil moet houden. Voortdurende veranderingen op scholen en in opleidingen vragen om up to date kennis bij praktijkbegeleiders. Dit leidt tot de beste resultaten voor zowel de leerling, jou als praktijkopleider als je bedrijf.
 
Daarom hebben we onderstaand aanbod, speciaal voor praktijkopleiders in de metaalbewerking.
Tip: schrijf je in voor het eerstvolgende bijscholingsactiviteit in je regio.

 

De leerlijn voor Praktijkopleiders

Of je nu beginnend of ervaren bent, onze Leerlijn voor praktijkopleiders biedt voor elke fase in jouw loopbaan wel een training om je vakkennis te verdiepen of op te frissen. Dus kijk én kies, want voor de kosten hoef je het niet te laten.

Wist je dat jouw werkgever bij OOM een tegemoetkoming kan aanvragen voor de kosten van jouw training? Lees hier wanneer je voor deze Trainingstoelage voor de praktijkopleider in aanmerking komt. En neem ook eens een kijkje bij het overige aanbod voor praktijkopleiders zoals oZone of de Praktijkopleidersdagen.