OOM Awards

OOM Awards

Een leven lang leren en ontwikkelen is goud waard voor werknemer én bedrijf in de metaalsector. Daarom zet OOM de beste leerbedrijven van Nederland ook dit jaar in de schijnwerpers met de OOM Award, de onderscheiding voor het meest actieve leerbedrijf in de regio. De aftrap vindt binnenkort plaats met de bekendmaking van de eerste nominaties: alle genomineerde bedrijven en hun verhaal zijn straks te vinden op deze pagina. De eerste uitreiking is gepland op [datum] in de regio [naam regio].
 
Bekijk de teaser van de OOM Awards 2020:


Winnaars 2019
Vorig jaar werd de OOM Award uitgereikt in vijf regio’s. De OOM Award in de regio Noord-Holland ging naar ARU (Assendelft) en Jachtwerf Stofberg (Enkhuizen). In de regio Utrecht won Roxin CNC (Harmelen) de award, in Gelderland ging de onderscheiding naar LMB Vorden. In Zuid-Holland was de award voor Padmos Stellendam, in Noord-Nederland Luminoxx (Groningen). 
 
Criteria nominatie
De nominaties voor de OOM Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat het bedrijf aanbiedt. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.