In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij geloven in de kracht van de dialoog

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Wij geloven in de kracht van de dialoog

Hoe zorg je ervoor dat het vakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers aansluiten bij de koers van je bedrijf? Met de gratis workshop 'Tijd voor een goed gesprek' help je de dialoog op gang.

Natuurlijk weet je waar je met je bedrijf naartoe wilt, in de nabije toekomst. Maar hoe deel je die visie nu het beste met je medewerkers? En hoe kom je erachter wat hun eigen ontwikkelbehoeften zijn? Wij geloven in de kracht van de dialoog. Want alleen daarmee creëer je draagvlak en toon je echte betrokkenheid.
 
In gesprek over actuele onderwerpen
Om de dialoog tussen werkgevers en werknemers binnen bedrijven te ondersteunen hebben we 'Tijd voor een goed gesprek' ontwikkeld; een workshop waarin jij en je medewerkers in gesprek gaan over actuele onderwerpen die spelen in het bedrijf en waarbij ieders inzet belangrijk is. Je leert hoe je de dialoog op gang brengt en afspraken maakt die voor iedereen begrijpelijk en redelijk zijn.

In het eigen bedrijf
De precieze in houd van de workshop bepaal je zelf, tijdens het intakegesprek met de regiomanager. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn: gesprekstechnieken, ontwikkelen van medewerkers, voorbereiden van functioneringsgesprekken of duurzame inzetbaarheid. De workshop wordt bij jou in het bedrijf gegeven. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zoeken we een locatie in de buurt. De workshop neemt een dagdeel in beslag en er kunnen maximaal 10 personen aan deelnemen. (Meer in overleg).
 

Ook een goed gesprek met jouw bedrijf?

Kijk hier voor meer informatie of maak gelijk een afspraak met je regiomanager voor een intakegesprek.