Praat mee tijdens onze klantenpanels

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Praat mee tijdens onze klantenpanels

Houden opleiden en ontwikkelen in de metaalbewerking jou ook bezig? Zijn onze nieuwe ideeën wel zo goed als we zelf denken? Schuif aan en praat mee tijdens een van onze klantenpanels.

Met de informatie uit de klantenpanels kunnen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van werkgevers en werknemers in de metaalbewerking. Door bij een van de klantenpanels aan te schuiven, krijg je de kans om ook zelf invloed uit te oefenen.
 
Verschillende onderwerpen
Vragen die onder andere aan de orde zullen komen tijdens de twee uur durende gesprekken zijn: Hoe stimuleren we dat werknemers meer regie nemen over hun loopbaan en zelf het initiatief nemen om zich verder te ontwikkelen? Wat kunnen we doen om de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven te verbeteren? Hoe kan werkplekleren worden ingebed in onze dienstverlening?
 
Meld je aan
De klantenpanels vinden vanaf half november plaats in Zwolle, Doetinchem, Nuth, Middelburg en Nieuwerkerk aan den IJssel. We stellen het enorm op prijs als je aanschuift en meepraat. Meld je aan met een mailtje naar a.bosma@oom.nl.