Activiteit

Functionerings-/ beoordelingsgesprekken

Door goede functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren, verbeteren de prestaties en verhoog je de betrokkenheid van jouw medewerkers.

Daarom vinden wij het als OOM belangrijk dat de personen die functionerings-/ en beoordelingsgesprekken voeren over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om deze gesprekken succesvol te laten verlopen.

Door het voeren van gesprekken kunnen de verwachtingen en wensen van medewerkers en leidinggevende(n) bij elkaar gebracht worden.

Denk hierbij aan onderwerpen als:
• werkinhoud
• persoonlijke ontwikkeling en scholing
• werkomstandigheden
• uitdagingen
• tevredenheid
• (toekomst)visie van het bedrijf

Zo bouw je samen aan een toekomst waarbij medewerkers een aantoonbare bijdrage leveren aan het bedrijf en zelf gemotiveerd blijven. Kortom: tijd voor een goed gesprek.

Gratis cursus tot eind 2024
Door een unieke samenwerking tussen Metaalunie Academie en OOM is de cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken vanaf september tot eind 2024 voor bij OOM aangesloten bedrijven gratis (normale cursusprijs € 395,-) te volgen bij Metaalunie Academie.

Het doel van deze cursus is het optimaal leren benutten van (periodieke) gesprekken met medewerkers. In deze cursus leer je de gesprekken te zien in een breder daglicht en krijg je praktische tips & trucs.

In de training krijg je oefencases die vooraf worden gegaan door korte theoretische inleidingen. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan de gesprekstechnieken en de toepassing daarvan. Deze praktische aanpak garandeert dat je na de cursus aan de slag kunt!
OOM neemt na de cursus contact op om te overleggen of en op welk vlak verdere ondersteuning kan worden geboden.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op meerdere data van 09:30 uur tot 17:00 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Deelnamekosten en Annuleringsvoorwaarden
Deelname kost normaal € 395,- (excl. btw), inclusief een lunch en cursusmateriaal. Voor bedrijven en medewerkers die vallen onder de OOM-regeling en OOM-premie afdragen, betaalt OOM de volledige cursusprijs, waardoor u de cursus gratis kunt volgen. Dit komt niet ten laste van de Persoonlijke Trainingstoelage of Ontwikkelbudget! Wij gaan bij inschrijving uit van deelname. Ongeveer een week voor aanvang van de cursus ontvangt u van Metaalunie Academie een definitieve bevestiging of de cursus doorgang vindt. Bij annulering na bevestiging van doorgang van de cursus of bij afwezigheid van de cursist (no-show), behoudt Metaalunie Academie zich het recht voor om 100% van deelnamekosten in rekening te brengen. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden.


Indien de activiteit van uw keuze vol zit maar u heeft toch interesse om mee te doen, laat het ons weten via het contactformulier.
Bij voldoende animo organiseren we een nieuwe bijeenkomst.


Datum:
4 september
Tijd:
09:30 - 17:00
Locatie:
Metaalunie Academie
Adres:
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Helaas, deze activiteit is vol.