In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Coachtraject voor Praktijkopleiders

Coachtraject voor Praktijkopleiders

Als praktijkopleider moet je redelijk wat geven
om leerlingen verder te helpen. Hoe zorg je er nu voor dat je eigen batterij goed opgeladen blijft? OOM denkt dat het zinvol is om je met enige regelmaat af te vragen hoe jij de leerlingen in jouw bedrijf optimaal kunt begeleiden.


Daarom organiseren wij Coachtrajecten
voor Praktijkopleiders.


Wat is een Coachtraject voor Praktijkopleiders?

Een serie laagdrempelige coachingsmomenten waarbij je, onder begeleiding van een professional, aan de slag gaat met jouw ontwikkelvraag. Het coachtraject wordt grotendeels individueel op jou afgestemd, maar er zijn ook gezamenlijke bijeenkomsten
om van elkaar te leren en om erachter te komen wat jij wil
ontwikkelen.

Denk bijvoorbeeld aan: motiveren van leerlingen, belevingswereld van jongeren, communicatie, gespreksvoering, voortgangsbewaking van de opleiding, etc.

Het Coachtraject is opgebouwd uit collectieve bijeenkomsten en individuele coachingsgesprekken. In totaal zijn er 6 contactmomenten.

De praktijkopleider vult voorafgaand een PPA in, tijdens de intake met de coach/trainer worden aan de hand van de uitkomsten van de PPA de ontwikkelpunten en leerdoelen vastgesteld. Hier ga je gedurende de individuele coachingsgesprekken mee aan de slag. In totaal vinden er na de intake 3 individuele coachgesprekken plaats en 3 collectieve bijeenkomsten.

Wat levert een Coachtraject voor Praktijkopleiders op?

  • gezamenlijke bijeenkomsten en individuele coachingsmomenten
  • netwerk en praktijkverhalen
  • inzicht in jouw rol en functioneren
  • samenvatting bijeenkomsten, checklists, do’s and don’ts
  • sluit aan op jaarlijkse regionale praktijkopleidersdagen
  • kosten vergoed uit onze trainingstoelage voor
    de praktijkopleider

Deelnemen?

Regelmatig worden er nieuwe Coachtrajecten voor Praktijkopleiders georganiseerd. Kijk in onze activiteitenkalender voor een overzicht.