PTT en Ontwikkelbudget in 2019 ongewijzigd

Nieuwsbrief november

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

PTT en Ontwikkelbudget in 2019 ongewijzigd

De vergoedingen en voorwaarden van de Persoonlijke Trainingstoelage en het Ontwikkelbudget worden niet gewijzigd voor het komende jaar. Toch blijft niet alles hetzelfde…

Hoeveel zijn ze aangevraagd? Sorteren ze het beoogde effect? Is er voldoende geld beschikbaar om aan de vraag te voldoen? Gewoontegetrouw worden onze regelingen aan het eind van elk kalenderjaar uitgebreid geëvalueerd. Mocht het nodig zijn, dan sturen we bij door bijvoorbeeld de voorwaarden en/of de vergoedingen van een regeling aan te passen voor het komende jaar.
Onlangs hebben we de Persoonlijke Trainingstoelage en het Ontwikkelbudget tegen het licht gehouden. We zijn verheugd dat we je kunnen laten weten dat deze regelingen succesvol zijn en er geen aanleiding is om ze aan te passen.
 
Digitaal declareren
Dat betekent niet dat we nu achterover leunen. Wij streven ernaar en het aanvragen en declareren van onze vergoedingen zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom werken we nu hard aan mijnoom.nl, waarmee je vanaf januari de opleidingskosten van je medewerkers digitaal kunt declareren. Facturen en andere bewijsstukken kun je straks na afloop van een cursus eenvoudig even scannen en uploaden. Dat scheelt weer een postzegel en een loopje naar de brievenbus!
 
Wist je dat je de Persoonlijke Trainingstoelage en het Ontwikkelbudget voor 2019 nu al kunt aanvragen in MijnOOM?