Verspaners, mis deze aanbieding nu niet!

Nieuwsbrief november

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Verspaners, mis deze aanbieding nu niet!

Begin dit jaar boden we een vergoeding van maar liefst 75 procent voor de training Verspanen on the job. Helaas bleken sommige bedrijven deze aanbieding over hoofd te hebben gezien. Daarom opnieuw in de OOM-etalage: Verspanen on the job!

Zoals de naam al aangeeft: Verspanen on the job is een korte training voor verspanende medewerkers, die plaatsvindt in het eigen bedrijf, bij de eigen machine. Het is een training op maat van het STODT of het Microcentrum, die wordt afgestemd op de praktische vraagstukken op het gebied van verspanen en programmeren in jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het verkorten van de insteltijd, het verspanen van bijzondere metalen of kunststoffen of de keuze van verspanende gereedschappen. De training wordt voorafgegaan door een intakegesprek met een specialist van een van de cursusinstituten. Tijdens de training kan de productie doorgaan.
 
Wees snel, want OP=OP!
OOM vergoedt nu maar liefst 75 procent van de trainingskosten, zonder dat de Persoonlijke Trainingstoelage van de betreffende medewerker wordt belast. Wil jij gebruik maken van deze aanbieding? Zo werkt het:
 
  • Kies een van de 2 cursussen uit de cursuscatalogus.nl en neem contact op met het cursusinstituut voor het plannen van het intakegesprek.
  • Vraag op mijnoom.nl de bijdrage aan en declareer na afloop van de training
  • Wij vergoeden 75 procent van de cursuskosten tot maximaal € 2.000 per persoon, voor maximaal 2 medewerkers per bedrijf.
  • Reageer snel, want OP=OP!