Activiteit

KennisBoost Dag Generatiemanagement

Hoe zorg je ervoor dat de verschillende generaties in jouw bedrijf optimaal samenwerken om samen jullie bedrijfsdoelen te bereiken? En hoe motiveer je iedere generatie op een passende manier? Op dinsdag 11 juni organiseert A+O Metalektro in de regio Zuidoost Brabant de KennisBoost Dag Generatiemanagement. Na deze dag weet jij niet alleen welke generatieverschillen er spelen op de werkvloer, maar weet je ook hoe generaties elkaar juist kunnen versterken.

Het wordt een thematische dag met sessies over belangrijke onderwerpen die spelen in de sector en jouw regio. Laat je verwonderen en inspireren tijdens een dag vol ontmoetingen.


Datum:
11 juni
Tijd:
10:30 - 16:00
Locatie:
n.t.b.
Adres:
Santpoort-Zuid

Inschrijven


Ochtend: Keynote door Lidewey van der Sluis, hoogleraar Strategisch Talent Management
Na haar sprankelende sessies op de HR-Themadagen in 2023, spitst Lidewey van der Sluis tijdens de KennisBoost Dagen talentmanagement toe op de verschillende generaties.

"De plenaire sessie met Lidewey van der Sluis was heel sterk. Scherp, inzichtvol, humor en inspirerend. Absoluut met denkwerk naar huis gegaan."

Middag: keuze uit twee van de drie onderstaande sessies: 

• Generatie Z op de werkvloer
Tijdens deze kennissessie gaat Youngworks in op de kenmerken van de jongste generatie op de werkvloer. Wil jij Generatie Z bereiken? Leer haar dan eerst begrijpen!

• Generatieverschillen, hoe overbrug ik ze?
Ga zelf aan de slag met generatieverschillen in deze doe-sessie door Young Works. Aan de hand van verhelderende vragen en een casus kom jij tot waardevolle inzichten.

• Bind en boei generatie Z vandaag nog!
Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf aantrekkelijk is voor jongeren? oZone-adviseur Joyce van Dijk geeft handvatten voor wat jij kunt doen op het gebied van opleiding, scholing en begeleiding van medewerkers, om met name generatie Z aan jouw bedrijf te binden. Ga vandaag nog aan de slag om jouw bedrijf gen-Z-approved te krijgen!

Voor wie?
Voor directie, HR-medewerkers, praktijkopleiders en leidinggevenden van bedrijven

Praktische informatie
• Datum: dinsdag 11 juni in de regio Zuidoost Brabant (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)
• Tijd: 10:30 – 16:00 uur
• Deelname is kosteloos
• Meer informatie kun je vinden op KennisBoost Dagen Generatiemanagement