In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Promotiebudget

Promotiebudget metaaltechniek

Met ons promotiebudget ondersteunen we bedrijven, organisaties en Bedrijfsvakscholen in de Metaaltechniek (BVM’s) bij de organisatie van promotieactiviteiten in de regio, die bedoeld zijn om de instroom van bbl-leerlingen in de metaaltechniek te vergroten.
 
Samenwerkingsinitiatieven van minimaal drie partijen kunnen een bijdrage van maximaal € 3.000* (incl. btw) krijgen voor de organisatie van een promotieactiviteit, zoals:
 
  • voorlichting geven op basisscholen of vmbo’s
  • deelname aan open dagen
  • deelname aan studie-/beroepskeuzebeurzen
  • deelname aan techniek-weken
Promotiebudget aanvragen?
Je kunt een bijdrage uit ons promotiebudget aanvragen door het aanvraagformulier te downloaden en het ons te mailen met een projectplan en een begroting. Stuur ons je aanvraag voorafgaand aan het evenement en wacht niet te lang, want voor het promotiebudget geldt: op=op.

Meer informatie?
Heb je vragen over het promotiebudget? Neem contact op met beleidsmedewerker Linda Roessen, via l.roessen@oom.nl of 0172-521 500.
 

* Voor Bedrijfsvakscholen in de Metaaltechniek (BVM) gelden andere voorwaarden. Neem contact op met je regiomanager voor meer informatie.