Nieuws voor de Praktijkopleider

Nieuws voor de Praktijkopleider

Hallo praktijkopleider,
 
Altijd maar druk met de ontwikkeling van anderen. Maar denk je ook aan jezelf? In deze nieuwsbrief lees je alles over onze Leerlijn voor praktijkopleiders. 5 trainingen waarmee je je tiptop voorbereidt op het komend schooljaar. 
 
Dag in, dag uit zet jij je in voor de groei van stagiairs, leerlingen en (nieuwe) medewerkers. Door jouw enthousiasme voor het vak gaan zij de mogelijkheden in de metaalbewerking zien. En daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de instroom van nieuwe vakmensen in onze sector.
 
Maar, denk je ook aan jezelf? In de dagelijkse hectiek van werken, coachen en opleiden schiet je eigen professionele ontwikkeling er snel bij in. Jammer, want het beroepsonderwijs is altijd in beweging en zo mis je de laatste trends. En de mogelijkheid om collega’s te ontmoeten, ervaringen te delen en daar iets van op te steken.
 
Spijker je vakkennis dus regelmatig bij. Bijvoorbeeld met onze Leerlijn voor praktijkopleiders, die bestaat uit 5 verschillende trainingen voor in elke fase van jouw ontwikkeling. Die zijn meestal kosteloos te volgen, of met de Trainingstoelage voor de Praktijkopleider zo goed als gratis. Lees dus snel verder, kies en kom komend schooljaar goed beslagen ten ijs!