In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kom naar de praktijkopleidersdagen

Nieuwsbrief juli

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Kom naar de praktijkopleidersdagen

Ben jij praktijkopleider en heb je je professionaliteit hoog in het vaandel? Meld je dan aan voor een van de praktijkopleidersdagen dit najaar.

Om je leerlingen en stagiairs zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en regelmatig te sparren met collega’s. Daarbij ondersteunen we je graag met een van de gratis toegankelijke praktijkopleidersdagen die we binnenkort weer organiseren samen met de opleidingsfondsen A+O Metalektro en OTIB.
 
Jongerencultuur
Tijdens een praktijkopleidersdag praat trendwatcher en trainer Dieter Möckelmann je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van jongerencultuur, arbeidsmarkt en onderwijs. Welke beroepen zijn er over tien jaar en wat zijn de eisen die er aan de vakmensen van de toekomst worden gesteld? Wat is de invloed van technologie en digitalisering op het onderwijs en bedrijfsleven?
 

Relevant aanbod
Na deze boeiende presentatie ga je zelf aan de slag in twee workshops naar keuze. Het aanbod is verrassend en relevant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop over wat je als praktijkopleider kunt doen om nieuwe technologieën op te nemen in het onderwijs? Of de workshops over het werven en behouden van vrouwelijke leerlingen voor de techniek en docentenstages? Aansluitend op de workshops volgt een presentatie van opleidingsfondsen over wat ze voor jou kunnen betekenen. Vervolgens is er een borrel en een buffet.
 
Aanmelden
De praktijkopleidersdagen starten om 12.30 uur en eindigen om 19.30 uur en vinden plaats op:
 
  • 13 september in Ugchelen
  • 27 september in Ossendrecht
  • 4 oktober in Assen
 Interesse? Meld je aan op www.praktijkopleidersdagen.nl.