In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Genomineerd voor de OOM-Awards

Nieuwsbrief juli

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Genomineerd voor de OOM-Awards

De OOM-Award breidt uit! Behalve in Noord- en Zuid-Holland wordt de onderscheiding voor het beste scholingsbedrijf nu ook uitgereikt in Noord-Nederland. Welke bedrijven in Noord-Nederland en Zuid-Holland genomineerd zijn, lees je hier.

De OOM-Award is een onderscheiding voor het beste scholingsbedrijf in de regio; het bedrijf dat een voorbeeld is voor het mkb-metaal als het gaat om de opleiding en ontwikkeling van medewerkers en de begeleiding van leerlingen. Door dit bedrijf in de schijnwerpers te zetten en te belonen met een opleidingsbudget voor het personeel, willen we andere ondernemers stimuleren om het opleidingsbeleid in hun beleid een impuls te geven.

Jaarvergadering
In 2014 startten we met de verkiezing van het beste scholingsbedrijf in de regio Zuid-Holland. Inmiddels wordt de OOM-Award ook uitgereikt in Noord-Holland en Noord-Nederland. Dat gebeurt traditiegetrouw tijdens de jaarvergadering van het betreffende district van de Metaalunie. Uiteindelijk is het onze ambitie om de OOM-Awardverkiezing te organiseren in alle tien de regio’s waarin OOM Nederland heeft opgeknipt.
 
Diploma
Hoeveel leerlingen heeft een bedrijf begeleid? En hoeveel daarvan hebben er ook daadwerkelijk hun diploma behaald? Hoeveel cursussen en opleidingen volgen de zittende medewerkers? Op basis van deze en andere vragen nomineerden onze regiomanagers de volgende 6 mkb-metaalbedrijven voor de OOM-Awards Zuid-Holland en Noord-Nederland:
 
In Zuid-Holland:
 
  • Stinis Holland bv uit Krimpen aan de Lek
  • Bergschenhoekse Constructiebouw bv uit Berkel en Rodenrijs
  • Icamat uit Moordrecht
In Noord-Nederland:
 
  • Witec Fijnmechanische Techniek bv uit Stadskanaal
  • Python bv uit Zuidwolde
  • Metaalplus bv uit Oosterzee
In de volgende nieuwsbrief stellen we de genomineerden voor in een aantal filmpjes. Op 14 en 19 september worden respectievelijk de OOM-Awards Zuid-Nederland en Noord-Nederland overhandigd aan de winnaars tijdens de jaarvergaderingen van de Metaalunie in Valkenburg en Leeuwarden.