Maak een vliegende start

Nieuwsbrief augustus

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Maak een vliegende start

Tijdens je vakantie heb je misschien eindelijk even de tijd gehad om na te denken over je loopbaan. Doe je over vijf jaar nog precies wat je nu doet, of werk je doelbewust aan het verkrijgen van nieuwe kennis en vaardigheden om daarmee je mogelijkheden te vergroten?

De vraag stellen is hem beantwoorden. Door je regelmatig bij te scholen, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied, waardevol voor je bedrijf, elastisch van geest en interessant voor de arbeidsmarkt.
 
1: Kies een cursus
Heb je voor ogen in welke richting je jezelf wilt ontwikkelen? Ga dan nu op zoek naar een cursus of opleiding die aansluit bij je ambities. In september gaan er weer heel veel cursussen en opleidingen van start, dus wees er op tijd bij.
 
Inspiratie nodig? Kijk dan eens in onze cursuscatalogus. Daarin bieden een groot aantal cursusinstituten opleidingen aan die voor jou relevant kunnen zijn. Je vindt er alle praktische informatie zoals cursusinhoud, -duur, -prijs en -locatie bij elkaar. Bovendien bekijk je via een link naar mijnoom.nl direct of je voor een van de OOM-regelingen in aanmerking komt.
 
Kom je er niet helemaal uit en wil je eens sparren over de mogelijkheden in jouw loopbaan? Maak dan een afspraak met je regiomanager.
 
2: Vraag de PTT-regeling aan
Heb je eenmaal je zinnen gezet op een bepaalde cursus? Vergeet dan niet om onze PTT-regeling aan te vragen en maak een vliegende start. Aanvragen kan heel eenvoudig via www.mijnoom.nl.
 
De PTT-regeling, moet je voorafgaand aan de cursus of opleiding aanvragen. Kijk hier voor meer informatie.