In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bijscholing centraal in Metaaljournaal

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Bijscholing centraal in Metaaljournaal

Zijn werknemers zelf verantwoordelijk voor hun loopbaanontwikkeling, of hebben werkgevers daarin ook een rol? En, waarom zou je als werknemer nog een training volgen, nu de banen voor het oprapen liggen? Over deze prikkelende vragen gaat Metaaljournaal.


OOM-bestuursvoorzitters José Leenders (Klift Metaalbewerking en Koninklijke Metaalunie) en Ruud van den Bergh (FNV Metaal) reageren in een dubbelinterview op 10 prikkelende stellingen over de eigen regie van werknemers op hun loopbaan. En in een uitgebreide beeldreportage doen 24 metaalmedewerkers uit de doeken wat de reden is dat zij een vakgerelateerde cursus volgden en wat ze daaraan hebben gehad. Een tipje van de sluier: de meesten waren zo enthousiast over hun training, dat ze alweer een volgende hadden gepland. Een inspirerend Metaaljournaal dus, dat misschien ook jouw medewerkers wel op de gedachte brengt om in het nieuwe jaar een cursus of opleiding te gaan volgen. 
 
Het nieuwe Metaaljournaal valt komende week op de mat.