In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Lastestavond voor de snelle beslisser

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Lastestavond voor de snelle beslisser

Aan de producten van je bedrijf stel je vanzelfsprekend bepaalde kwaliteitseisen. Maar sluit het laswerk daar wel bij aan? Wordt er goed en efficiënt gelast in je bedrijf, of kan het beter? Na een lastestavond krijgen jij en je lasser(s) antwoord op deze vragen en, indien nodig, praktische tips om het lasproces te verbeteren.

Adviesgesprek

Tijdens een lastestavond werkt je lasser met de materialen waarmee hij of zij ook in het bedrijf last, in de gebruikelijke lasposities. De docenten van Haprotech en EQIN beoordelen de lassen op basis van de kwaliteitseisen van jouw bedrijf. Hun bevindingen leggen ze vast in een advies, dat we graag met jou en je medewerker bespreken tijdens een afspraak op het bedrijf.
 

Scherpe prijsafspraken

Wij hebben voor de lastestavonden niet alleen scherpe prijsafspraken gemaakt met EQIN en Haprotech, maar wij vergoeden ook nog eens 50 procent van de kosten. Je betaalt dus geen € 125 maar slechts € 62,50 per deelnemer. En als je lasser na de lastestavond een cursus gaat volgen bij EQIN of Haprotech, dan brengen zij deze kosten ook nog eens in mindering op de factuur.
 

Inschrijven?

De lastestavonden starten om 18.00 uur en duren tot circa 21.00 uur. De inloop is vanaf 17.00 uur en voor een broodje wordt gezorgd. We hebben plek voor in totaal 50 lassers met een maximum van 2 per bedrijf. Schrijf je lasser(s) dus snel in voor een van de lastestavonden op: Nadat we je aanvraag hebben goedgekeurd, ontvang je een intakeformulier.