Nieuwe cao: vergoeden scholingskosten hervat

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Nieuwe cao: vergoeden scholingskosten hervat

Nu er een nieuwe cao is afgesloten, kan de complete dienstverlening van OOM worden hervat. Goed nieuws. Voor ons, voor jou en voor de hele sector.

Onlangs hebben de sociale partners in de metaalbewerking een nieuwe cao afgesloten. Dat is goed nieuws. Voor ons, voor jou, voor de hele sector.
 
Want met die nieuwe cao kunnen we de complete dienstverlening van OOM hervatten, inclusief de financiële ondersteuning van scholings- en ontwikkeltrajecten en de promotionele activiteiten ten behoeve van instroom.
 
Hervatten OOM-regelingen
Met terugwerkende kracht tot 1 april jl. hervatten wij onze regelingen (www.oom.nl/Regelingen) en kun je jouw medewerkers weer met een gerust hart stimuleren een opleiding te volgen om nog beter te worden in het vak. Je weet namelijk dat OOM als vanouds bijdraagt in de kosten. Ook stagevergoedingen en leerwerkbijdragen voor leerlingen worden weer uitgekeerd!
 
Vraag je regiomanager
Onze regiomanagers helpen je graag bij het uitstippelen van de opleidingsplannen die het beste passen bij jouw organisatie. In het vinden, begeleiden, stimuleren en vasthouden van goede vakmensen, blijft scholing een belangrijke sleutel voor succes.
 
Vind hier snel de contactgegevens van jouw regiomanager.