In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laat zien wat je maakt en win een drone!

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Laat zien wat je maakt en win een drone!

Je hebt hem vast al gezien in ons laatste Metaaljournaal. Die mooie drone 4K Ultra HD camera, die je kunt winnen als je ons voor 16 mei een foto stuurt van wat jij nu (in je bedrijf) aan het maken bent.

In onze branche worden de mooiste producten gemaakt. Om elkaar te laten zien waar we mee bezig zijn en elkaar daarmee te inspireren, vragen we je voor onze nieuwe lezersactie in Metaaljournaal of je ons een foto kunt sturen van het product waar jij op dit moment aan werkt.
 
Breedte van branche
Het komende zomernummer van Metaaljournaal gaat over de breedte van de branche. Onder het mom van ‘Ook dit is de metaal’, brengen we bedrijven, collega’s en producten voor het voetlicht, die misschien niet in eerste instantie worden geassocieerd met de branche. Geldt dit ook voor jou, of voor jouw bedrijf? Dan nodigen we je nog eens extra uitgenodigd om te reageren.
 
Doe mee!
Stuur ons snel een foto van het product waar jij aan werkt en vertel waarom jij zou moeten winnen. De inzender die de meeste stemmen verzamelt, kan binnenkort het luchtruim verkennen met de drone met 4K Ultra HD camera.

Vul het formulier in op wilhetweten.nu. Inzenden kan t/m 15 mei a.s.