In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe begeleid je goede vakmensen?

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Hoe begeleid je goede vakmensen?

Om te zorgen dat jouw stagiairs en leerlingen zich ontwikkelen tot goede vakmensen, moet de begeleiding op orde zijn. Hoe je dat regelt, lees je in deze 2e editie van Aan de slag met OOM.
 

Waar je energie in steekt, dat groeit. Die volkswijsheid geldt zeker voor stagiairs en leerlingen. Want als je serieus werk maakt van hun begeleiding, hebben zij én jij daar profijt van.
 
Een goede begeleiding versterkt hun vakmanschap. Maar ook hun motivatie om in jouw bedrijf te willen blijven werken. Zo kom jij gemakkelijker aan nieuwe medewerkers, die bovendien helemaal zijn opgeleid naar jouw wensen.
 
Benieuwd hoe je de begeleiding van starters in jouw bedrijf structureel goed kunt regelen? En wat OOM daarbij voor jou kan doen? Dat zie, lees en hoor je in de onderstaande, nieuwste editie van Aan de slag van OOM.
OOM-709_3_in-artikel_AdS-2.jpg