In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Nieuwe cao: vergoeden scholingskosten hervat

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Nieuwe cao: vergoeden scholingskosten hervat

Nu er een nieuwe cao is afgesloten, kan de complete dienstverlening van OOM worden hervat. Goed nieuws. Voor ons, voor jou en voor de hele sector.

Onlangs hebben de sociale partners in de metaalbewerking een nieuwe cao afgesloten. Dat is goed nieuws. Voor ons, voor jou, voor de hele sector.
 
Want met die nieuwe cao kunnen we de complete dienstverlening van OOM hervatten, inclusief de financiële ondersteuning van scholings- en ontwikkeltrajecten en de promotionele activiteiten ten behoeve van instroom.
 
Hervatten OOM-regelingen
Met terugwerkende kracht tot 1 april jl. hervatten wij onze regelingen (www.oom.nl/Regelingen) en kun je jouw medewerkers weer met een gerust hart stimuleren een opleiding te volgen om nog beter te worden in het vak. Je weet namelijk dat OOM als vanouds bijdraagt in de kosten. Ook stagevergoedingen en leerwerkbijdragen voor leerlingen worden weer uitgekeerd!
 
Vraag je regiomanager
Onze regiomanagers helpen je graag bij het uitstippelen van de opleidingsplannen die het beste passen bij jouw organisatie. In het vinden, begeleiden, stimuleren en vasthouden van goede vakmensen, blijft scholing een belangrijke sleutel voor succes.
 
Vind hier snel de contactgegevens van jouw regiomanager.