In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Laat zien wat je maakt en win een drone!

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Laat zien wat je maakt en win een drone!

Je hebt hem vast al gezien in ons laatste Metaaljournaal. Die mooie drone 4K Ultra HD camera, die je kunt winnen als je ons voor 16 mei een foto stuurt van wat jij nu (in je bedrijf) aan het maken bent.

In onze branche worden de mooiste producten gemaakt. Om elkaar te laten zien waar we mee bezig zijn en elkaar daarmee te inspireren, vragen we je voor onze nieuwe lezersactie in Metaaljournaal of je ons een foto kunt sturen van het product waar jij op dit moment aan werkt.
 
Breedte van branche
Het komende zomernummer van Metaaljournaal gaat over de breedte van de branche. Onder het mom van ‘Ook dit is de metaal’, brengen we bedrijven, collega’s en producten voor het voetlicht, die misschien niet in eerste instantie worden geassocieerd met de branche. Geldt dit ook voor jou, of voor jouw bedrijf? Dan nodigen we je nog eens extra uitgenodigd om te reageren.
 
Doe mee!
Stuur ons snel een foto van het product waar jij aan werkt en vertel waarom jij zou moeten winnen. De inzender die de meeste stemmen verzamelt, kan binnenkort het luchtruim verkennen met de drone met 4K Ultra HD camera.

Vul het formulier in op wilhetweten.nu. Inzenden kan t/m 15 mei a.s.