In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Goede vakmensen, hoe inspireer je ze?

Nieuwsbrief oktober

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Goede vakmensen, hoe inspireer je ze?

Help je medewerkers eruit te halen wat erin zit en bouw daarmee aan de kwaliteit van je bedrijf. Bekijk de nieuwe Aan de slag met OOM#4 voor 6 waardevolle tips.
 

Het uitdagen van je medewerkers is niet alleen belangrijk voor hen, maar ook waardevol voor jouw bedrijf. Want wie wordt uitgedaagd in zijn baan, is alerter, gretiger en inhoudelijk beter. Heeft meer plezier in zijn werk en haalt daar meer voldoening uit. Dat zie jij terug. In de loyaliteit van je medewerkers, de kwaliteit van je product én de waardering van je klanten.
 
Inspireer je medewerkers dus om eruit te halen wat erin zit en prikkel ze met deze 6 waardevolle tips in de nieuwe Aan de slag met OOM#4.