Zonnepaneel winnen?

Nieuwsbrief oktober

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Zonnepaneel winnen?

Wat hebben jij/jouw medewerkers geleerd dit jaar? Laat het ons weten. Zo breng je je bedrijf voor het voetlicht én maak je kans op een opvouwbaar zonnepaneel met powerbank!
 

Kijk vast even achterom, 10 maanden zijn er inmiddels verstreken in 2022. Een periode waarin jij en je medewerkers ongetwijfeld heel veel hebben opgestoken. Want: leren doen we elke dag.
 
Formeel, door het volgen van een cursus of e-learning bijvoorbeeld. Of informeel, door bijvoorbeeld het bekijken van een YouTube-filmpje of het maken van een fout.
 
Doe mee!
Wij zijn benieuwd. Wat is er in jouw bedrijf geleerd in 2022? Van heftruck rijden tot technisch Duits, van tekeninglezen tot meubels maken, van smeden tot Excel… Doe mee aan onze lezersactie en laat het ons weten.

Ga snel naar wilhetweten.nu, en stuur ons voor 31 oktober a.s. een leuke foto die te maken heeft met het leermoment en schrijf op wat er geleerd is. Want: als jij de inzender bent die de meeste stemmen verzamelt, kun jij binnenkort je apparaten opladen met zonne-energie uit je eigen zonnepaneel!