In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

We-Metal wint OOM Award Midden-Nederland 2022

Nieuwsbrief oktober

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

We-Metal wint OOM Award Midden-Nederland 2022

Op vrijdag 14 oktober werd de winnaar van de OOM Award Midden Nederland bekendgemaakt. De prijs voor het meest actieve metaalleerbedrijf in de regio ging naar We-Metal uit Renswoude. Directeur Johan Rigters: ‘Ik ben heel trots’.
 

Tijdens de laatste jaarvergadering van de Metaalunie district Midden Nederland werd bekend gemaakt wie van de 3 genomineerde bedrijven voor de OOM Award Midden Nederland 2022 de onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Werd het Van Pommeren Las- en Montagebedrijf uit Veenendaal? Van den Berg Mechanisatie uit Kockengen? Of We-Metal uit Renswoude?

Enthousiasme voor opleiden
Volgens de jury tonen alle drie de genomineerde bedrijven een enorme betrokkenheid bij het opleiden maar ook bij de mensen die de opleidingen volgen. De verschillen waren dan ook klein. Toch kwam de jury tot winnaar We-Metal. ‘Dit bedrijf toont een groot enthousiasme voor het opleiden en de vrij recent aangetreden directie gaf zelf aan ook te zoeken naar nog meer wegen om opleiden te stimuleren en te bevorderen, ook buiten het eigen bedrijf. Daarom krijgt We-Metal de OOM Award.’
 
Erkenning
Dat zijn bedrijf de eer te beur viel, had directeur Johan Rigters van We-Metal niet zien aankomen. ‘Ik was wat je noemt blij verrast. Maar ik vind het heel leuk en ben heel trots’, zegt hij. ‘De OOM Award voelt als een erkenning voor de weg die we enkele jaren geleden zijn ingeslagen. We zijn toen gaan groeien en bewust gaan bouwen aan een goed team. Daarbij speelt opleiden een sleutelrol.’

Bekijk hier de video van awardwinnaar We-Metal.

  
De OOM Award is een initiatief van OOM, dat jaarlijks plaatsvindt in steeds meer regio’s. Met deze onderscheiding brengen we actieve metaalleerbedrijven onder de aandacht van werkgevers en werknemers in de sector om opleiden en ontwikkelen te stimuleren.