Promoot de metaaltechniek met het Promotiebudget

Nieuwsbrief januari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Promoot de metaaltechniek met het Promotiebudget

Doet jouw bedrijf binnenkort mee aan een activiteit om de metaaltechniek te promoten? Kijk dan eens of je in aanmerking komt voor een bijdrage uit ons Promotiebudget.

Natuurlijk willen we niet alleen nu, maar ook in de nabije toekomst over voldoende goed opgeleide vakmensen kunnen beschikken. Maar vanzelfsprekend is dat niet. Er kiezen nog altijd te weinig jongeren voor een opleiding en een baan in de metaalbewerking. Daarom blijft het nodig om ze te laten zien welke fantastische mogelijkheden onze sector te bieden heeft.
 
Instroom bbl’ers vergroten
Met ons Promotiebudget ondersteunen we bedrijven, organisaties en Bedrijfsvakscholen in de Metaaltechniek (BVM’s) bij de organisatie van promotieactiviteiten in de regio, die bedoeld zijn om de instroom van bbl-leerlingen in de metaaltechniek te vergroten.
 
Promotieactiviteiten
Samenwerkingsinitiatieven van minimaal 3 partijen kunnen een bijdrage aanvragen voor de organisatie van activiteiten waarin de metaaltechniek wordt gepromoot. Denk aan:
 
  • voorlichting geven op basisscholen of vmbo’s
  • deelname aan open dagen
  • deelname aan studie-/beroepskeuzebeurzen
  • deelname aan techniek-weken
Bijdrage aanvragen?
Je kunt een bijdrage uit ons Promotiebudget aanvragen door het aanvraagformulier op onze website in te vullen en het ons te mailen met een projectplan en een begroting. Stuur ons je aanvraag voorafgaand aan het evenement en wacht niet te lang, want voor het Promotiebudget geldt: op=op.

Meer informatie?
Heb je vragen over het Promotiebudget? Neem contact op met beleidsmedewerker Linda Roessen, via l.roessen@oom.nl of 0172-521 500.