Cursusaanbiedingen om van te smullen

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Cursusaanbiedingen om van te smullen

Per 1 oktober vullen we de etalage van onze cursuscatalogus opnieuw, met cursusaanbiedingen waar je je vingers bij aflikt! Benieuwd?
 

In de etalage van onze cursuscatalogus vind je al onze lopende cursusaanbiedingen overzichtelijk op een rij. Nog enkele dagen, en dan vullen we hem helemaal opnieuw. Met deze verrukkelijke aanbiedingen, waarvoor je de PTT niet hoeft aan te spreken!
 
1. Voorbereiden op functionerings- en ontwikkelgesprekken 
Een leerlijn die bestaat uit e-learnings, podcasts en webinars, waarmee jouw medewerkers zich grondig kunnen voorbereiden op hun functionerings-/ontwikkelgesprek. De leerlijn is per 1 oktober kosteloos beschikbaar op de Online OOM Academy.
 
2. Basisvaardigheden techniek
Een selectie van ruim 80 trainingen op het gebied van meten, tekeninglezen, materiaalkennis en vorm- en plaattoleranties. Voor beginnend medewerkers in de techniek of ervaren medewerkers die hun kennis willen bijspijkeren. Wij vergoeden 75 procent van de kosten van 1 training per werknemer, tot een bedrag van maximaal € 1.000. Deze aanbieding geldt tot en met 31 maart 2023.
 
3. Werken met de robot of cobot

Voor werknemers die met een (las)robot of een cobot (gaan) werken, een verzameling van meer dan 30 trainingen op het gebied van robotica. Wij vergoeden 75 procent van de kosten van 1 training per werknemer, tot een bedrag van maximaal € 1.000. Ook deze aanbieding loopt tot en met 31 maart 2023.
 
4. Zonweringsmonteur
Een cursus voor aankomend zonweringsmonteurs, die we selecteerden in overleg met de zonweringsbranche. Let op: deze aanbieding geldt tot en met 31 december 2023.
 
Keuzestress?
Geen paniek. Je hebt nog even de tijd om een keuze te maken. En kom je er niet uit, vraag dan gerust je regiomanager om advies. Maar wacht niet te lang, want deze aanbiedingen gelden zolang er budget is, dus OP=OP!

Per 1 oktober vind je de aanbiedingen met de bijbehorende voorwaarden in de etalage van onze cursuscatalogus.