In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Nieuwe energie

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Nieuwe energie

In het nieuwe Metaaljournaal lees je alles over de kansen van de energietransitie. Groen? Gewoon doen!

De groene revolutie is in volle gang. Gedreven door de maatregelen uit het Klimaatakkoord, of het eigen moreel besef werken burgers en bedrijven hard aan het verminderen van hun co2-uitstoot. En dat gebeurt vooral door over te stappen op hernieuwbare energie.

Bij de overgang naar groene energie stuiten we op complicaties, zoals de schaarste aan personeel en grondstoffen. Toch biedt deze meer kansen dan knelpunten, en dat hebben veel bedrijven in onze sector al lang gezien.

Waterstoftrekkers
Kijk maar eens in het nieuwe Metaaljournaal en kijk binnen bij SIF Netherlands in Roermond, dat fundaties voor windmolens ontwikkelt en plaatst. Of laat je inspireren door 4 groene pioniers, die hun innovatieve dromen omzetten in commerciële activiteiten zoals het ontwikkelen van waterstoftrekkers en het plaatsen van warmtepompen.

Wil je met jouw bedrijf ook aansluiten bij de groene revolutie, maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan de themareportage, barstensvol praktische tips voor bedrijven om groen te gaan. En dat groen een kwestie blijkt van gewoon doen, zie je in deze video bij De Mannen van Staal in Leeuwarden, waar commercieel medewerker Margriet Bakker je rondleidt in deze video.Ook een zonnepaneel?
Het komende nummer van Metaaljournaal en onze nieuwe lezersactie op wilhetweten.nu gaan over de vraag: ‘Wat heb jij geleerd, dit jaar?’ Doe mee, en maak kans op je eigen opvouwbare zonnepaneel met powerbank! Upload vóór 31 oktober een foto van wat (of hoe) je hebt geleerd dit jaar en vertel waarom jij moet winnen op wilhetweten.nu.