In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Hoe het gaat met de OOM Awards?

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Hoe het gaat met de OOM Awards?

Inmiddels is bekend welke 3 bedrijven genomineerd zijn voor de onderscheiding van het meest actieve (metaal)leerbedrijf in Midden Nederland én welk bedrijf de OOM Award Zuid Holland in de wacht heeft gesleept. 
 

Van den Berg Mechanisatie uit Kockengen, Van Pommeren Las- en Montagebedrijf uit Veenendaal en We-Metal uit Renswoude zijn genomineerd voor de OOM Award Midden Nederland 2022. Waarom opleiden en ontwikkelen belangrijk is voor deze bedrijven? Dat vertellen de directeur-eigenaren je liever zelf.Winnaars
De winnaar van de OOM Award Midden-Nederland wordt bekend gemaakt op 14 oktober tijdens de jaarvergadering van de Metaalunie district Midden-Nederland. In de regio Zuid Holland is de OOM Award inmiddels uitgereikt WPS Horti Systems uit De Lier.

De OOM Award is een initiatief van OOM. Kijk voor meer informatie over de OOM Awards op www.oom.nl.