Online OOM Academie

gratis e-learning aanbod met de Online OOM Academie:

Meld je aan voor de Online OOM Academie

Goed nieuws! Je wilt blijven groeien, maar het moet wel leuk blijven. Daarom biedt OOM nu, speciaal voor alle werknemers in de metaaltechniek, het e-learning aanbod van SkillsTown gratis aan. 

Met deze 'Online OOM Academie' kun je aan de slag gaan met iets nieuws. En omdat iedereen zelf kan bepalen wanneer, wat en hoe hij leert, gaat het eigenlijk vanzelf. Bovendien ben je wel even zoet met ruim 500 trainingen, zeker als je bedenkt dat er regelmatig nieuwe titels worden toegevoegd! 

(W)e-Learning, webinars of podcasts
Maar dat is niet alles. In de Online OOM Academie vind je naast de e-learnings ook we-learnings, webinars, podcasts en persoonlijke scans over onderwerpen zoals arbo, bedrijfscultuur, communicatie en gezondheid. 
 
Meedoen?
Meld je hieronder aan voor de Online OOM Academie. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmailtje met je inloggegevens, waarmee je kunt inloggen en direct van start kunt*. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal accounts beschikbaar. Wij wensen je veel leerplezier!

Ben je benieuwd wat je allemaal voor trainingen en webinars kunt volgen? Kijk dan hier

Had je al toegang tot de OOM Digi-Training van SkillsTown? Dan ben je automatisch aangemeld voor de Online OOM academie, klik hier om direct in te loggen.

Exclusief voor medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven.

*OOM gaat uiteraard zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij houden ons aan de wet- en regelgeving zoals vastgelegd in de AVG van 25 mei 2018. Klik hier voor ons privacyreglement.

Meld je hier aan voor de Online OOM Academie

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van OOM