Even overleggen over oZone?

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Even overleggen over oZone?

Heb jij wel eens vragen over het gebruik van oZone, het leerplatform voor de techniek? Krijg direct antwoord van een oZone-expert tijdens het tweewekelijkse oZone-vragenuurtje.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om oZone zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Maar toch kan het zijn dat je vragen hebt, wanneer je met dit leerplatform aan de slag gaat.

Misschien vraag je je wel af hoe je:
  • je bedrijfsaccount optimaal inricht voor jouw bedrijf
  • hoe je zelf modules en leerpaden maakt
  • hoe je jouw modules deelt met andere bedrijven
  • of, hoe je het gebruik van oZone monitort onder jouw medewerkers?
Direct antwoord
Laat je door deze en soortgelijke vragen niet ophouden. Stel ze op het oZone-vragenuurtje. Tijdens deze tweewekelijkse online bijeenkomst op donderdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur zitten onze oZone-experts voor je klaar om met je mee te denken. Zij geven je direct antwoord, of plannen een afspraak voor je in met een oZone-adviseur als meer tijd nodig is.

Vlot verder met oZone?
Noteer je oZone-vragen en kom naar het volgende oZone-vragenuurtje. Kijk voor de datum op onze activiteitenkalender en zorg dat je Microsoft Teams geïnstalleerd hebt. Let op: voor het oZone vragenuurtje hoef je je niet in te schrijven. Je klikt op de betreffende datum tussen 9.00 en 10.00 uur op de knop 'inschrijven' en wordt direct tot de online bijeenkomst toegelaten.

Je vindt de data voor de volgende oZone-vragenuurtjes in onze activiteitenkalender.