Kom naar het OOM-café voor P&O

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Kom naar het OOM-café voor P&O

Tips ontvangen voor P&O-zaken? Bij collega-bedrijven binnenkijken? Een waardevol netwerk opdoen? Bij het OOM-café voor P&O gebeurt het allemaal.

Je kunt er geen biertje bestellen, maar voor interessante gesprekspartners, inspirerende inzichten op gebied van P&O en gezelligheid ben je bij het OOM-café voor P&O aan het goede adres. Hier verzamelen zich werkgevers en medewerkers van mkb-metaalbedrijven die verantwoordelijk zijn voor P&O-zaken. Met als doel om meer te weten te komen en elkaar vooruit te helpen op het gebied van personeel en organisatie.
 
Deskundige sprekers
Het OOM-café voor P&O bestaat uit 7 bijeenkomsten in de regio, onder leiding van een regiomanager en een hr-professional. Tijdens de startbijeenkomst spreken zij met elkaar af waar en wanneer de vervolgbijeenkomsten plaatsvinden. En bepalen zij samen de onderwerpen die op de agenda komen te staan. Denk aan het werven van vakmensen, omgaan met langdurig zieken, stimuleren van een leercultuur, het opstellen van functieprofielen, etc. De regiomanager nodigt deskundigen uit, die hierover op de vervolgbijeenkomsten komen vertellen en met de deelnemers in gesprek gaan.
 
Nuttig en aangenaam
Meestal zijn de bijeenkomsten aan het einde van de dag en vaak beginnen ze met een rondleiding in het gastbedrijf. Vervolgens wordt een onderwerp behandeld, wordt met elkaar gegeten en worden er ervaringen en tips uitgewisseld. Nuttig en aangenaam dus, dat OOM-café voor P&O. Bovendien houden de deelnemers hun contact vaak in stand, bijvoorbeeld middels een appgroep. En dat blijft een waardevol netwerk om te klankborden over P&O-kwesties.
 
Kom ook naar het OOM-café voor P&O. Ga naar oom.nl/activiteitenkalender en meld je aan. De kosten kunnen worden vergoed uit het Ontwikkelbudget.