5 voordelen van de Kantinebijeenkomst

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

5 voordelen van de Kantinebijeenkomst

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers zelf het initiatief nemen om met hun opleiding en ontwikkeling aan de slag te gaan? Ontdek de voordelen van de Kantinebijeenkomst.

Opleiding en ontwikkeling zijn niet alleen de verantwoordelijkheid van de werkgever, maar ook van de werknemers. Daarom is het belangrijk dat ze goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden die OOM hun te bieden heeft.
 
Een Kantinebijeenkomst is een kort samenzijn van ongeveer 20 minuten in jouw bedrijf, waarin we jouw medewerkers informeren over onze diensten en regelingen. Dat gebeurt op een hiervoor geschikt moment, zoals de dagstart, de lunch of een borrel aan het einde van de werkdag. OOM zorgt voor een passende snack, zoals een stuk appeltaart, of een broodje kaas of kroket.

Dat werkt!
Werkgevers die al een Kantinebijeenkomst boekten in hun bedrijf, roemen de voordelen. Volgens hen is de Kantinebijeenkomst:
 
  1. Efficiënt; medewerkers zijn binnen een half uurtje bijgepraat
  2. Gemoedelijk en interactief; er is veel ruimte om vragen te stellen en medewerkers gaan met OOM in gesprek
  3. Duidelijk; medewerkers weten naderhand precies waarvoor ze bij OOM kunnen aankloppen
  4. Inspirerend; opleidingsvragen zijn vaak het gevolg
  5. Makkelijk te realiseren; de werkgever nodigt alleen de medewerkers uit in de kantine, OOM regelt de rest
Overtuigd? Laat jouw medewerkers ook kennismaken met de mogelijkheden van OOM. Boek nu een gratis Kantinebijeenkomst bij Albert Bosma via a.bosma@oom.nl.