Kom naar de Kennisavond Lastechniek

Nieuwsbrief juni

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Kom naar de Kennisavond Lastechniek

Ben jij geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op lasgebied? Kom dan naar een van onze gratis Kennisavonden Lastechniek. Lees hier wat je daar te wachten staat en meld je aan.
 

Vóór corona organiseerden we regelmatig kennisavonden op locaties in heel Nederland. Dat deden we om werknemers te informeren over de nieuwste technieken, ontwikkelingen en opleidingsmogelijkheden in hun vakgebied. En om hen te attenderen op de diensten en regelingen van OOM. We zijn blij dat we deze gewoonte weer konden oppakken. Met het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) hebben we namelijk een nieuwe reeks Kennisavonden Lastechniek georganiseerd.

Wat kun je verwachten van de Kennisavond Lastechniek?
De Kennisavond Lastechniek start met een inloop en buffet vanaf 17.00 uur. Daarna kun je deelnemen aan verschillende workshops:
  • Carrièreperspectief en kennisonderhoud in de Lastechniek door Yvonne Olgers van het NIL
  • Lasrobotautomatisering in de staalindustrie door Michael Hagelaars van Elektrolas
  • Industrieel lijmen door Frank van den Reek van Unicum
  • Lassen in een hygiënische omgeving door Hans van der Steen van HDN
Gratis jaarabonnement NIL Conneqt
Maar dat is niet alles. Behalve op de workshops word je tijdens de Kennisavond Lastechniek ook getrakteerd op een eenmalig jaarabonnement (ter waarde van € 99,-) op NIL Conneqt – dé informatiedatabase over alles wat met lassen te maken heeft. En natuurlijk is er een regiomanager van OOM aanwezig, bij wie je met al je vragen over opleiden en ontwikkelen in de lastechniek terecht kunt. Rond 20.15 uur sluiten we de avond af met een borrel.

Schrijf je snel in
De Kennisavond Lastechniek is kosteloos en bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de metaalbewerking, dus niet alleen voor lassers. Heb jij belangstelling? Kijk op onze activiteitenkalender voor data en locaties en meld je snel aan, want er is plek voor een beperkt aantal deelnemers.