Doe mee aan de OOM Academie Summer School

Nieuwsbrief juni

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Doe mee aan de OOM Academie Summer School

Is stilstaan niets voor jou? Kijk dan eens naar het aanbod van de OOM Academie Summer School. Met de e-learnings uit dit pakket kun je zelfs in je luie ligstoel stappen zetten.
 

Kennismaken met mindfullness? Converseren in het Frans, Portugees of Italiaans? Digitaal fotograferen? De Online OOM Academie Summer School biedt vanaf 1 juli allerlei leuke en praktische trainingen die zijn toegespitst op de zomervakantie. Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt uit het aanbod van meer dan 500 e-learnings van leerplatform SkillsTown. Het gaat om e-learnings op het gebied van gezondheid, welzijn, vreemde talen en nog veel meer.

Leren wanneer je maar wilt
Zodra je een account hebt aangemaakt voor de Online OOM Academie, is de Summer School gratis toegankelijk. Je kunt leren wat, waar, wanneer en hoe je maar wilt. En het mooie is, als je eenmaal toegang hebt tot de Summer School, kun je ook gebruik maken van het complete aanbod van SkillsTown. Dat bestaat uit meer dan 500 e-learnings, we-learnings, webinars, podcasts en persoonlijke scans over onderwerpen zoals arbo, digitale vaardigheden, communicatie en gezondheid. Van dit aanbod, dat regelmatig wordt uitgebreid, kun je gebruikmaken tot eind december 2023.
 
Blijf je ontwikkelen. Meld je hier aan voor de Online OOM Academie en de Summer School.