In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Webinars en helpdesk voor praktijkopleiders

Nieuwsbrief augustus

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Webinars en helpdesk voor praktijkopleiders

Nu de Praktijkopleidersdagen niet door kunnen gaan, ondersteunen we praktijkopleiders op alternatieve manieren bij hun ontwikkeling en hun werk.
 

Helaas; de Praktijkopleidersdagen die we jaarlijks organiseren met A+O Metalektro en Wij Techniek (voorheen OTIB) kunnen dit jaar niet doorgaan wegens de coronamaatregelen.

Omdat we het toch belangrijk vinden om praktijkopleiders te informeren, inspireren en de gelegenheid te bieden om ervaringen uit te wisselen met elkaar, hebben we dit jaar 4 webinars voor hen georganiseerd.
 
Kick off webinar
In de eerste webinar De praktijkopleider in the picture staat de ontwikkeling van praktijkopleiders in coronatijd centraal. Hoe doen zij dat? En wat zouden ze behandeld willen zien in de webinars die volgen? Natuurlijk wordt ook even vooruitgekeken naar volgend jaar en wordt bekend gemaakt wat zij kunnen verwachten van de Praktijkopleidersdagen 2021.
 
De webinar wordt met humor en luchtigheid gepresenteerd door cabaretière Marleen Bekker, die zich vanuit haar rol als podiumcoach kan inleven in wat het vraagt om praktijkopleider te zijn en tegen welke dingen je aan kunt lopen als coach. Tijdens de webinar zorgt ze voor schwung en energie, prikkelende vragen én de nodige interactie. 

De Kick Off webinar vindt plaats op 23 september van 10.30 tot 11.30 uur. De volgende workshop-webinars zijn gepland op 29 oktober, 19 november en 10 december. Interesse? Kijk op Praktijkopleidersdagen.nl voor meer informatie en meld je aan. 

Praktijkopleider Helpdesk
Praktijkopleiders die vragen hebben over de begeleiding van leerlingen, hun eigen ontwikkeling, of workshops of bijeenkomsten die we voor hen organiseren, kunnen sinds kort ook terecht bij de Praktijkopleider Helpdesk. Met deze telefonische helpdesk willen we praktijkopleiders op een laagdrempelige manier ondersteunen bij hun belangrijke taak.

De Praktijkopleider Helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via het telefoonnummer 0172 - 521 511.