In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kom naar de HR-themadag

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Kom naar de HR-themadag

Een inspirerende, leerzame en gezellige dag, waar jij als HR-professional kosteloos meer te weten komt over het behoud van vakmensen.

Met de opleidingsfondsen A+O Metalektro en Wij Techniek organiseren we jaarlijks de HR-themadagen. Deze dagen zijn bedoeld voor HR-medewerkers die meer willen weten over actuele HR-thema’s en willen sparren met collega’s.
 
Het thema voor dit jaar is ‘Behoud is het nieuwe werven’. Personeel betrekken en behouden blijft ook in 2023 dé grote uitdaging voor onze bedrijven. Maar wat kunnen we doen om mensen te behouden voor het werken in de techniek? Op de HR-themadag bieden we over dit onderwerp een interactief en inspirerend programma.
 
Programma
Vanaf 9.30 uur ben je welkom, om 10.00 gaan we van start met een plenaire sessie door Lidewey van der Sluis, hoogleraar Strategisch Talent Management over het vinden, binden en boeien van de juiste mensen voor je bedrijf en waarom dat de sleutel is voor strategisch succes.
 
Na de lunch kun je kiezen uit 3 workshops. Wordt het Verbeteren van (coachend) leiderschap van de Aanpakkers? De workshop over het boeien en binden van jongeren tussen de 12 en 30 jaar van generatie-expert Carmen van Beek? Of de kennissessie onder leiding van regiomanagers van de opleidingsfondsen, waar je de mogelijkheid hebt om in gesprek te gaan over een onderwerp dat je zelf inbrengt? Welke het ook wordt, na de workshopronde en de plenaire afronding om 15.15 uur, ga je weer vol nieuwe ideeën huiswaarts.
 
Data en locaties
De HR-themadag vindt plaats op:
Maandag 5 juni in Hoeven
Maandag 19 juni in Assen
Dinsdag 5 september in Eindhoven
Maandag 2 oktober in Ugchelen
Maandag 9 oktober in Oostzaan
Donderdag 16 november in Ridderkerk
 
Meer informatie en aanmelden
Klik hier boven op de locatie of kijk op onze activiteitenkalender voor meer informatie en om je in te schrijven. Er is veel animo voor de HR-themadagen, dus wees er snel bij.

 

De HR-themadagen voor 2023 zijn vol! Stuur een mailtje naar info@oom.nl om aan de wachtlijst te worden toegevoegd.