Op 4 december is OOM gesloten in verband met een externe bijeenkomst. Stuur een e-mail naar info@oom.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Voor vragen over onze bijdragen: vergoedingen@oom.nl. 

Coaching voor praktijkopleiders

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Coaching voor praktijkopleiders

Normaal gesproken ben jij het, die leerlingen steeds een stap verder helpt. Maar in deze serie coachinggesprekken draait het om jouw ontwikkelvraag!

Is er iets wat jij wilt verbeteren, als het gaat om jouw vakkennis en vaardigheden als praktijkopleider? Maak er werk van in deze serie inspirerende gesprekken met een professionele coach.

Na een online intake voer je afwisselend 3 groeps- en 2 individuele gesprekken. In de groepsgesprekken maak je kennis met andere praktijkopleiders en leer je van elkaars ervaringen. In de individuele gesprekken gaat het om jouw ontwikkelvraag.

Na deze serie coachinggesprekken heb je een netwerkje opgedaan van praktijkopleiders uit andere metaalbedrijven. Je hebt een inkijkje gekregen in elkaars opleidingspraktijk en last but not least, meer inzicht in jouw rol en functioneren als praktijkopleider.

De kosten van deze serie coachinggesprekken kunnen worden vergoed vanuit de Trainingstoelage voor Praktijkopleiders. De coachinggesprekken worden de komende tijd op verschillende locaties in Nederland georganiseerd. Kijk op onze activiteitenkalender voor data en locaties en schrijf je in!