In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Female Impact 2023

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Female Impact 2023

Ben je vrouw en werk je in de techniek? Kom dan op dinsdag 3 oktober naar Female Impact: hét evenement voor ondernemende vrouwen in de techniek.
 

Al gaat het langzaamaan de goede kant op: de techniek is nog voornamelijk een mannenwereld. Om de vrouwen in deze sector een duwtje in de rug te geven, organiseren wij samen met de opleidingsfondsen Wij Techniek, OOC, OOI en OOMT jaarlijks Female Impact. Een bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers, (mede-)eigenaars of HR-medewerkers die impact willen maken.
 
Female Impact 2023 vindt plaats op 3 oktober in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Tussen 9.30 en 16.00 uur hebben we een inspirerend programma voor je opgesteld. Dat bestaat uit een boeiende lezing over hoe ons gedrag gestuurd wordt door Griekse goden en godinnen, 2 workshoprondes naar keuze en een netwerkborrel. Daarna ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten, praktische tips en waardevolle contacten.
 
Nieuwsgierig naar de workshops en de sprekers? Kijk hier voor meer informatie én meld je snel aan, want voor deze dag is de belangstelling altijd groter dan het aantal plekken…