In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis e-learnings voor medewerkers mkb-metaal

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Gratis e-learnings voor medewerkers mkb-metaal

Veel mkb-metaalbedrijven hebben het door de coronacrisis momenteel zwaar. OOM wil in deze moeilijke periode bedrijven en medewerkers steunen en de ontwikkeling van het vakmanschap blijven stimuleren. Daarom hebben we in 2020 een speciale aanbieding voor alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven.
 

Ruim 100 gratis e-learnings voor medewerkers mkb-metaal
Medewerkers kunnen vandaag nog aan de slag met meer dan 100 online cursussen, waarmee zij zowel hun technisch vakmanschap als hun soft skills en digitale vaardigheden kunnen versterken. OOM heeft deze ‘e-learnings’ speciaal voor de branche geselecteerd én neemt de kosten voor zijn rekening.
 
Vaktechnische opleidingsmodules op mbo-niveau 3 & 4
Via het e-learningplatform van samenwerkingspartner CRAFT Education kunnen medewerkers tot het einde van 2020 kosteloos een van de volgende opleidingsmodules volgen:
  • Technisch tekening lezen
  • Vorm en plaatstoleranties
  • Basis meten
  • Tekeninglezen praktijk
  • Materiaalkunde
Deze modules hebben een studiebelasting van 10 tot 24 uur en worden bij goed gevolg afgesloten met het toekennen van een certificaat op mbo-niveau. Hier vind je meer informatie en kunnen medewerkers zich aanmelden. Wees er snel bij, want het aantal modules dat we hebben afgenomen is beperkt.
 
Online trainingen op gebied van soft skills en digitale vaardigheden
Online opleider GoodHabitz biedt inspirerende trainingen op het gebied van productiviteit, leiderschap, talen (zakelijk), commerciële en digitale vaardigheden. Alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven krijgen vanaf vandaag tot eind van 2020 de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz. Bekijk het uitgebreide aanbod, of meld je hier aan voor een link om meteen te beginnen.
 
Meer online mogelijkheden
  • In de etalage van onze cursuscatalogus bieden we een ruime selectie online trainingen, waarvoor we tijdelijk een hogere PTT-vergoeding uitkeren van 75 procent tot maximaal € 1.000.
  • De bibliotheek van online leerplatform oZone is nu gratis toegankelijk voor medewerkers in het mkb-metaal. Hier is een grote hoeveelheid kant-en-klaar lesmateriaal te vinden, speciaal voor de technische sector. Van vaktechnische onderwerpen tot uitleg over veilig werken. Medewerkers kunnen zich hier registreren voor een account, waarna ze direct aan de slag kunnen.
Kijk voor een overzicht van de bovenstaande mogelijkheden in de etalage van onze cursuscatalogus.
 
Vragen over deze aanbieding?
Bel of whatsapp met onze afdeling Vergoedingen op 0172 - 521 555 of stuur een mail naar vergoedingen@oom.nl.