#wilhetweten en win!

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

#wilhetweten en win!

Thuisblijven saai? Niet als je meedoet aan de nieuwe #wilhetweten en win!-actie van Wil van Meeten, waarin je kans maakt op mooie prijzen door je passie voor techniek met ons te delen.

Wat heb jij met techniek, of wat doe je ermee? Wij willen het graag weten en wij willen het vooral zien! Dus maak een foto of een video en deel die met ons. Alles kan en alles mag, als het maar over jou én over techniek gaat. En deel deze actie vooral ook met je medewerkers, want ook voor hen is hij interessant!

Deelnemen is makkelijk
Ga naar Instagram en plaats op je eigen tijdlijn je foto of video. 
Gebruik in je bijschrift de hashtag #wilhetweten. 

Staat je Instagram-account op privé? 
Geen probleem, stuur dan via Instagram aan Wil van Meeten een DM met daarin je foto en eventueel je verhaal (@wilvanmeeten).

Heb je geen Instagram en wil je toch meedoen? 
Stuur dan een mail met je foto en je verhaal naar wilhetweten@oom.nl.

Hoe kun je winnen?
Wij nomineren elke maand drie inzendingen. Die plaatst Wil van Meeten op de eerste dag van de maand op zijn tijdlijn op Instagram. De nominatie die daar de meeste likes krijgt wordt winnaar van de maand. 
Je kunt de hele maand liken (of zoveel mogelijk likes gaan regelen) tot en met de laatste dinsdag van die maand tot 12.00 uur.

Wat kun je winnen?
Iedere maand is er een mooie prijs voor de inzending met de meeste likes. Daarnaast wordt er iedere maand ook nog een prijs verloot onder de volgers van Wil van Meeten die een like hebben gegeven aan de winnende inzending.

Benieuwd naar de prijzen en de voorwaarden voor deze actie? Kijk snel op www.wilhetweten.nu