Online leren met oZone

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Online leren met oZone

Om zoveel mogelijk vakmensen de gelegenheid te geven om zich ook in deze onzekere periode te blijven ontwikkelen, is de bibliotheek van hét online leerplatform oZone nu gratis beschikbaar voor iedereen.

De technische opleidingsfondsen A+O Metalektro, OTIB en OOM vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk vakmensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Zeker in deze onzekere tijd, waarin veel mensen thuis zitten. Daarom hebben wij de oZone-bibliotheek vanaf nu opengesteld voor iedereen. Attendeer je medewerkers op deze mogelijkheid, want zij hebben er eenvoudig toegang tot een schat aan informatie.
 
Vaktechnisch blijven ontwikkelen
In de bibliotheek van oZone staan meer dan 90 up-to-date onderwerpen die gaan over het ontwikkelen van technisch vakmanschap. De kant-en-klare leercontent is praktisch en visueel. Met veel instructiefilms, animaties, 360 gradentours, lessen, werkinstructies en opdrachten. De onderwerpen variëren van lassen, draaien, frezen en warmtepompsystemen tot en met meten, tekeninglezen en materialenkennis. Maar je medewerkers kunnen er ook alvast de theorie volgen voor het heftruckcertificaat. 
 
Direct aan de slag?
Je medewerkers kunnen zich hier eenvoudig registreren voor een account. Vervolgens kunnen zij direct zelf aan de slag met een e-learningmodule. Eerst een kleine preview? Kijk hier!
 
oZone werd mogelijk gemaakt door A+O Metalektro. A+O Metalektro, OTIB en OOM werken inmiddels samen aan de ontwikkeling van dit online leerplatform. Wist je dat het ook mogelijk is om in oZone een eigen leeromgeving te creëren, speciaal voor jouw bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met je regiomanager.