In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

De droom van Thijs

Nieuwsbrief juli

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

De droom van Thijs

Af en toe eens dagdromen is zo gek nog niet. Want maar al te vaak worden dromen realiteit. Kijk maar naar dit filmpje, over de boot van Thijs.

Hij kwam er dagelijks langs, op weg naar zijn werk. En zo ontwikkelde hij een steeds grotere liefde voor de lichtblauwe boot, die op bokken op een terreintje aan de weg stond weg te roesten. Bij navraag bleek het een douaneboot uit 1957, die ooit gevaren had op de Duitse Elbe.
 
Restauratie
Thijs de Jong, monteur van havenkranen bij Peinemann in Hoogvliet, ging zijn droom achterna. Hij kocht het wrak, inclusief de halve liter regenwater op het vlak. En nu is hij elke vrije minuut te vinden in Stellendam, waar hij geduldig werkt aan een complete restauratie van zijn douaneboot, om er straks op de Nederlandse wateren mee te kunnen shinen.
 


Durf te dromen! Daarover gaat het zomernummer van Metaaljournaal. Heb je het magazine niet ontvangen? Stuur een mail naar info@oom.nl of kijk op wilhetweten.nu.