In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Wil bezoekt Jaany en de Kinglifters

Nieuwsbrief februari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Wil bezoekt Jaany en de Kinglifters

Zijinstromers kunnen zich ontwikkelen tot enthousiaste, loyale en vakkundige medewerkers. Kijk maar naar Jaany van Dommelen. Wil van Meeten zocht haar op, samen met zijn nieuwe productieassistente Lisa.

Vorig jaar op de beroepenbeurs in Utrecht ontmoette Wil van Meeten Jaany van Dommelen. Deze dame zegde haar carrière in de schoonmaak vaarwel om te worden opgeleid tot controleur bij Terberg Kinglifter. Wat doet ze daar en hoe bevalt het? Wil wilde het weten en reed met Lisa naar IJsselstein.Het komende Metaaljournaal staat helemaal in het teken van instroom. Wil jij weten hoe je wel aan nieuwe medewerkers komt? Ben je benieuwd naar de nieuwe generatie schoolverlaters? Lees het nieuwe Metaaljournaal, rond 5 april op de mat.