Maatregelen in verband met coronavirus

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Maatregelen in verband met coronavirus

OOM heeft de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierbij staat de gezondheid van onze collega’s en van de mensen in hun omgeving voorop. Daarom werken we nu op kantoor met een beperkte bezetting en werkt een groot deel van onze collega’s vanuit huis. Zo proberen we onze dienstverlening naar de aangesloten bedrijven zo goed mogelijk te waarborgen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij de volgende maatregelen genomen:
 
  • Alle door ons georganiseerde bijeenkomsten tot en met 19 mei worden geannuleerd of indien mogelijk verzet naar een latere datum. De deelnemers worden hiervan via een e-mail op de hoogte gebracht.
  • Op het OOM-kantoor werken we met een beperkte bezetting; een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Zo proberen we onze dienstverlening zo goed mogelijk te waarborgen. 
  • Het Secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Met vragen kun je contact opnemen via info@oom.nl of 0172-521500.
  • De afdeling Vergoedingen en de Financiële Administratie zijn bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur, zodat de afhandeling en de uitvoering van regelingen kunnen doorgaan. De afdeling Vergoedingen is bereikbaar via vergoedingen@oom.nl, de chat op mijnoom.nl  of via telefoon of WhatsApp op 0172-521555.
  • De medewerkers van de buitendienst proberen hun geplande afspraken zo veel mogelijk om te zetten in telefonische afspraken of videocalls. Heb je vragen aan je regiomanager? Hij of zij is telefonisch en via de mail bereikbaar.
  • Alle bedrijfsbezoeken door onze bedrijfstakvoorlichters worden afgezegd of verzet naar een latere datum.

Meer informatie?
Er zijn vrijwel dagelijks ontwikkelingen in onze dienstverlening en in het voor de sector beschikbare opleidingsaanbod. In onze nieuwsbrief houden we je daarvan op de hoogte. Klik hier om je voor onze nieuwsbrief aan te melden.
 
Heb je naar aanleiding van de huidige maatregelen vragen over opleiden en ontwikkeling? Mail ze naar info@oom.nl. We zullen uiteraard niet alles kunnen oplossen, maar doen ons best om je zo spoedig mogelijk duidelijkheid te bieden.
 
De informatie over de verspreiding van het coronavirus verandert snel. Kijk voor de meest actuele informatie en maatregelen op de websites van het RIVM en van de Rijksoverheid.