In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Wil maakt Metaaljournaal

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Wil maakt Metaaljournaal

Rond 20 december valt het winternummer van Metaaljournaal op de mat. Een bijzonder nummer met talloze acties voor je medewerkers en ‘onze’ influencer Wil van Meeten als gasthoofdredacteur.

Ja, die Wil van Meeten heeft het best goed voor elkaar. In zijn ‘auto van de zaak’ mag hij kris kras door Nederland op zoek naar interessante vakmensen. En nu is hij ook nog eens de gasthoofdredacteur van het nieuwe Metaaljournaal.

In ons magazine is de influencer niet te missen. Bovendien staat het vol acties die werknemers uitnodigen om hem te volgen op YouTube en Instagram. Want met Wils avonturen op social media laten we ook jouw werknemers graag zien welke kansen en mogelijkheden er in het mkb-metaal voor het oprapen liggen.

Lees in het nieuwe Metaaljournaal hoe Wil van de gelegenheid gebruik maakte om op zoek te gaan naar aansprekende producten in het mkb-metaal én om zijn nieuwe opdrachtgever beter te leren kennen. Maar niet nadat hij zich eerst uitgebreid heeft voorgesteld in het openingsinterview…Sneak preview? Check www.metaaljournaal.nl.