In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wil maakt Metaaljournaal

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Wil maakt Metaaljournaal

Rond 20 december valt het winternummer van Metaaljournaal op de mat. Een bijzonder nummer met talloze acties voor je medewerkers en ‘onze’ influencer Wil van Meeten als gasthoofdredacteur.

Ja, die Wil van Meeten heeft het best goed voor elkaar. In zijn ‘auto van de zaak’ mag hij kris kras door Nederland op zoek naar interessante vakmensen. En nu is hij ook nog eens de gasthoofdredacteur van het nieuwe Metaaljournaal.

In ons magazine is de influencer niet te missen. Bovendien staat het vol acties die werknemers uitnodigen om hem te volgen op YouTube en Instagram. Want met Wils avonturen op social media laten we ook jouw werknemers graag zien welke kansen en mogelijkheden er in het mkb-metaal voor het oprapen liggen.

Lees in het nieuwe Metaaljournaal hoe Wil van de gelegenheid gebruik maakte om op zoek te gaan naar aansprekende producten in het mkb-metaal én om zijn nieuwe opdrachtgever beter te leren kennen. Maar niet nadat hij zich eerst uitgebreid heeft voorgesteld in het openingsinterview…Sneak preview? Check www.metaaljournaal.nl.