In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw: MijnOOM.nl voor werknemers

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Nieuw: MijnOOM.nl voor werknemers

Op MijnOOM.nl voor werknemers kunnen je medewerkers zich inschrijven voor een training, hun cursusbudget inzien en vragen stellen over hun loopbaan. En als ze komende maand een account aanmaken, maken ze kans op een mooie barbecue.

Je kent MijnOOM.nl natuurlijk al als onze digitale omgeving voor werkgevers. Vanaf nu is deze portal echter ook beschikbaar voor alle werknemers in het mkb-metaal. ‘OOM vindt het belangrijk dat werknemers meer zelf kunnen regelen als het om hun loopbaan gaat’, vertelt senior beleidsadviseur Albert Bosma, bij OOM verantwoordelijk voor de werknemersportal. ‘We denken dat MijnOOM.nl voor werknemers hen hierbij echt kan helpen.’

Advies, trainingen en vergoedingen
Op MijnOOM.nl kunnen je werknemers terecht voor advies en loopbaanvragen. Zij kunnen aangeven met wie zij contact willen – bijvoorbeeld met een regiomanager van OOM, of met een adviseur van de vakbond – waarna ze worden teruggebeld. Ook kunnen zij zich met de portal en via de werkgever direct inschrijven voor trainingen en een eventuele vergoeding aanvragen. ‘Handig hierbij is dat zij een actueel overzicht krijgen van het voor hun beschikbare budget voor opleiding en ontwikkeling’, vertelt Albert. ‘Zo weten zij precies of ze die ene cursus beter nu kunnen doen, of dat het slimmer is om te wachten tot volgend jaar.’

Mooie barbecue
Om ook jouw werknemers te stimuleren om een kijkje te nemen op ons nieuwe werknemersportal, zijn we een actie gestart. Alle werknemers die in de komende maand een account aanmaken op MijnOOM.nl, maken kans op een mooie barbecue. De winnaar maken we bekend in het maartnummer van Metaaljournaal.

Vragen over MijnOOM.nl? Bel ons op 0172 – 521 500.